Ontdek alle belevenissen op de kaart / lijst of

We zijn nu met 1981 fans en hebben 6865 belevenissen met elkaar gedeeld
Flat piece of wood for layout purposes

Ontmoet een Zeeuw

Breng je een bezoek aan Zeeland?! Beleef Zeeland op een inspirerende manier. Maak een afspraak met een Zeeuw. Ervaar het warme welkom van een Zeeuw die u wegwijs maakt. Een Zeeuw met hart voor de provincie. En beleef Zeeland als een Zeeuw!  En dan ook nog helemaal gratis...

Je hebt het strand bezocht, gezwommen in de zee, de verschillende musea bezocht, gefietst of gewandeld door Zeeland, de Oosterscheldekering bewonderd. Maar heb je Zeeland nu echt ervaren? Zeeland leer je pas echt kennen door contact met de Zeeuwen zelf.

Ontmoet Ninette uit Zierikzee die haar 15e eeuwse voormalige stadspaleis laat zien. Sonja neemt je mee op haar favoriete wandeling op het eiland Noord-Beveland. Of ga met Cees en Nelly mee die je per fiets alle leuke plekjes op Walcheren laten zien.

Hoe werkt het?
Alle 'Ontmoet een Zeeuw'- aanbiedingen staan hier op de site van Fan van Zeeland. Je bent bent te gast bij je Zeeuwse gastheer of –vrouw, dus de activiteit is gratis. Zoek jouw Zeeuwse avontuur op, bekijk alle 'Ontmoet een Zeeuw'- aanbiedingen en meld je aan.

Bekijk alle Ontmoet een Zeeuw-aanbiedingen

Heb je nog vragen over het meedoen aan Ontmoet een Zeeuw activiteiten, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Laat Zeeland zien

Ook jij kunt Zeeland promoten! Woon je in Zeeland en ben je trots op je provincie? Vind je het leuk om jouw Zeeland, jouw stad, jouw favoriete wandeling of fietstocht aan bezoekers te laten zien. Dan ben jij een ambassadeur voor Zeeland. Laat zien hoe gastvrij Zeeland is en bied gratis een Zeeuwse belevenis aan.

Bezoekers zijn bij jou te gast en als gastheer of –vrouw deel je een authentieke Zeeuwse belevenis met hen. Organiseer bijvoorbeeld een high tea met typisch Zeeuwse hapjes bij je thuis of wat denk je van een huiskamerconcert? Bied toeristen een kijkje achter de schermen van je werk bij het havenbedrijf of visrestaurant of neem ze mee naar je favoriete strand om samen te strandjutten. Als Zeeuw weet je zelf het beste op welke manier je kunt laten zien hoe mooi onze provincie is.

Wil je mee doen, meld je dan aan via de onderstaande oranje button. Bezoekers die met jou op stap willen zullen dat aan je kenbaar maken via email. Daarna kun je zelf met hen de activiteit verder afstemmen en afspreken.

Bied een Ontmoet een Zeeuw-activiteit aan

Heb je nog vragen over het aanbieden van Ontmoet een Zeeuw activiteiten, kijk dan bij de veelgestelde vragen.
Vergeet niet de voorwaarden van tevoren door te nemen.