Ontdek alle belevenissen op de kaart / lijst of

We zijn nu met 1978 fans en hebben 6919 belevenissen met elkaar gedeeld
Flat piece of wood for layout purposes

Hoe werkt Fan van Zeeland?

Fan van Zeeland is een ontmoetingsplaats van en voor fans van Zeeland. Je kunt er al je unieke foto’s, filmpjes en verhalen van en over  Zeeland delen. Ook kun je je laten inspireren door de belevenissen die anderen op de site hebben gedeeld. Je kunt deze bekijken door op de bewuste belevenis op de kaart te klikken. 

Belevenissen delen
Meld je aan als Fan van Zeeland om je belevenis (foto, filmpje en verhaal) te kunnen delen. Zodra je je hebt aangemeld, kun je heel eenvoudig je unieke Zeeland-belevenis delen door te klikken op de plaats op de kaart waar jouw belevenis plaatsvond en vervolgens je foto, filmpje of verhaal te uploaden. Je kunt bij je belevenis ook aangeven wanneer deze plaatsvond. Je kunt je belevenissen vervolgens ook weer delen op je sociale media. Er zijn regelmatig acties zoals fotowedstrijden. Wil je hieraan meedoen dan kun je dit aangeven tijdens het uploaden (zet een vinkje bij de actie waaraan je wilt meedoen).

Belevenissen bekijken
Alle belevenissen op de kaart kun je bekijken. Klik op een belevenis om hem nader te bekijken. Staan er op één plek op de kaart veel belevenissen, zoom dan op die plek om de verschillende belevenissen beter te kunnen zien. Dat kun je doen met behulp van de meter met de plusjes uiterst links op de site. Verdwijnt het stukje Zeeland van je keuze hierdoor uit beeld? Sleep het dan weer te voorschijn door links te klikken op de site en vervolgens te slepen met de kaart. 

Belevenissen filteren
Je kunt ook filteren op het soort belevenis dat je wilt zien. Je kunt zoeken op een bepaalde term (‘zoek een belevenis’ links bovenaan) of een filter instellen op medium of regio (‘filter belevenissen op media, actie, regio’ rechts bovenaan). Zo krijg je, bijvoorbeeld, alleen filmpjes te zien, of juist alleen foto’s. Ook kun je er zo voor zorgen dat je alleen verhalen te zien krijgt die zich op Walcheren afspelen of juist in Zeeuws-Vlaanderen. 

Belevenissen wijzigen of verwijderen
Heb je de verkeerde foto geupload of staat er een tikfout in je verhaal over Zeeland? Geen nood. Ga naar je profiel (dit doe je door rechts bovenaan te klikken op het oranje balkje met je naam en eventueel je profielfoto). In je profiel staat uiterst links ‘Mijn belevenisssen’. Hier vind je alle belevenissen die je hebt toegevoegd. Klik op de belevenis die je wilt aanpassen of verwijderen en pas deze vervolgens aan. 

Een profiel aanmaken
Om een belevenis te kunnen delen, heb je een profiel nodig. Je kunt je hier heel snel registreren als Fan van Zeeland. Vul je naam, gebruikersnaam, mailadres en wachtwoord in en je kunt van start. 

Een profiel aanpassen
Log in (klik op ‘Word fan of login’ rechts bovenaan). Rechts bovenin komt nu je gebruikersnaam te staan (en eventueel je profielfoto). Klik hierop om toegang te krijgen tot je profiel en wijzigingen aan te brengen in je profiel. 

Reageren op een belevenis of een belevenis delen
Klik op de belevenis van je keuze op de kaart. Scroll naar beneden binnen deze belevenis. Hier kun je een commentaar achterlaten via Facebook of de belevenis delen via de sociale media van je keuze. Meedoen aan een actie Er zijn regelmatig acties zoals fotowedstrijden. Wil je hieraan meedoen dan kun je dit aangeven tijdens het uploaden (zet een vinkje bij de actie waaraan je wilt meedoen). Ben je vergeten een vinkje te zetten, ga dan naar je profiel en zoek de belevenis op waarbij je dit vergeten bent. Klik op de belevenis en vink de actie alsnog aan. 

Regels 
Fan van Zeeland is bedoeld voor fans van Zeeland die met elkaar willen delen hoe mooi, inspirerend en bijzonder Zeeland is. Belevenissen en reacties die hier worden geplaatst, horen bij het karakter van de site aan te sluiten (dus geen agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, obscene, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen). We vragen iedereen zich netjes te gedragen en elkaar met respect te behandelen zoals je zelf ook graag behandeld zou worden. We behouden ons het recht voor belevenissen of commentaren die wij ongepast achten te verwijderen en plaatsers van deze berichten de toegang tot het forum te ontzeggen. Zie ook de algemene voorwaarden.